Вітаю, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 18.04.2024
Головна » 2011 » Октябрь » 9 » Альтанка
16:26
Альтанка
      Відкрита літня альтанка відмінно підійде для усамітнення і спокійних прогулянок. Цікавим варіантом буде використовувати її як імпровізованої сцени. Якщо Ви любите проводити Дні Народження, літні свята і сімейні події на свіжому повітрі, це саме те, що Вам потрібно.
Закріплені збоку підвісні гойдалки чудово вписуються в загальний вигляд конструкції. Особливою стильності конструкції додає кутова форма. Стіни, виконані з рейок, дозволяють конструкції добре виглядати на тлі саду або квітучих клумб. За дощатою підлогою просто доглядати, у міру необхідності можна проводити вологе або сухе прибирання.
Така альтанка, покрита м'якою покрівлею , бездоганно впишеться в ландшафтний дизайн якого стилю.
Альтанка класичної прямокутної форми стане чудовою прикрасою будь-якого присадибної або садової ділянки. Стіни представлені осередками різної форми і розмірів, що можна назвати справді дизайнерською знахідкою. Вигідно виглядає і додає стильності конструкції контрастне оформлення. Білі стіни в поєднанні з темними несучими балками, елементами підстави і підлогою такого ж кольору створюють відчуття монументальності.
Якщо встановити у відкритій альтанці мангал або невелику за розмірами піч, можна готувати шашлики, гриль, страви на вугіллі, не відходячи від столу. Хороша проникність стін і дворівнева дах сприяють швидкому видаленню диму за межі місця відпочинку. За бажанням можна встановити великий обідній стіл або два-три маленьких. Наявність статі дозволяє монтувати конструкцію навіть на галявині або в саду під розлогими деревами.
Альтанка має розсувні вікна, які прослужать захистом від негоди і навіть дозволять проводити в ній прохолодні осінні вечори. У наших кліматичних умовах це дуже актуально. В альтанці може розміститися до 14 осіб, що обумовлює можливість проведення міні презентацій та інших заходів, які можна відмінно поєднати з відпочинком на природі.
Альтанка виконана з дерева, що робить її дуже красивою і міцною. У такій дерев'яній альтанці можна проводити банкети і сімейні торжества, не замислюючись про оренду приміщення і тим самим значно економити кошти.
У дощовий і сумний день в альтанці  можна сховатися від сумних думок і наодинці з собою подумати про насущне, або просто в тиші почитати улюблену книгу. Ви закохаєтеся в цю альтанку і будите проводити в ній довгі літні вечори.
Варто відзначити, що ціна альтанки варіюється в залежності необхідності монтажу та доставки. Альтанка монтується на підготовлену бетонну основу.
 
 
Альтанка безсумнівно не зможе не привернути до себе уваги. Володіючи непередаваним східним колоритом і архітектурним стилем, вона чудово впишеться в будь-який ландшафт і, безумовно, приверне до себе увагу.
Виконані з міцних порід дерев, стійки надійно кріпляться на дерев'яній підставі, що надає необхідну стійкість всієї конструкції альтанки. А високий дах, зроблена з металочерепиці, надійно захистить вас від дощу і вкриє від палючого сонця.
Композитні матеріали, підібрані для оформлення альтанки, прекрасно поєднуються з дерев'яними конструкціями та елементами, що ще більше додає велику неповторність і оригінальність цієї моделі альтанки. Крім усього іншого садова альтанка, дуже швидко монтується.
Садова альтанка, створена за допомогою найсучаснішого обладнання, буде вас радувати не один рік.
Варто відзначити, що ціна альтанки варіюється в залежності необхідності монтажу та доставки. Альтанка  монтується на підготовлену бетонну основу.
Дерев'яна альтанка відкритого типу обладнана лавками, розташованими вздовж стін. Це робить конструкцію дуже зручною для швидкоплинного денного відпочинку і для експлуатації в вечірній період. На великій ділянці альтанку можна використовувати і як сцени, на 12 квадратних метрах з легкістю розміститься музична апаратура, запрошені артисти та провідні урочистого вечора.
Варіант використання конструкції в якості невеликої сцени зумовлює її використання не тільки на приватних територіях, але і в дитячих, підліткових таборах, на базах відпочинку і в санаторіях. М'яка покрівля , яку ми використовуємо для покриття даху, надійно захищає її від сонячних променів та атмосферних опадів.
Якщо вздовж стін посадити кучеряві рослини, альтанка перетвориться до середини літа в справжню живу огорожу.
 
                                                        Восьмигранна альтанка

 
 
Восьмигранну альтанку невеликій площі можна розмістити практично в будь-якому куточку ділянки. А завдяки заскленим вікнам нею можна користуватися з ранньої весни до пізньої осені.
Від подібних восьмигранних модифікацій дана модель відрізняється цікаво оформленою дворівневої дахом з піком, встановленим на вершині. Цікавим рішенням буде встановити таку зону відпочинку в безпосередній близькості від водойми, штучного ставка або невеликого озера. Завдяки матовому білосніжному покриттю альтанка не боїться не тільки ультрафіолетового випромінювання, але і підвищеної вологості, а отже, стійка і до атмосферних опадів.
М'яка покрівля , використовувана при облаштуванні даху, незважаючи на контрастне забарвлення, чудово поєднується із загальним виглядом, привносячи в нього свіжості і елегантності.
Альтанка буде не просто гордістю вашої ділянки, але предметом заздрості Ваших сусідів. Альтанка виконана з красивого дерева, яке надає дивну легкість і легкість всієї конструкції. Розташовуючись в тіні багаторічних дерев у альтанці «Новогорск» створюється легка і невимушена обстановка, що розташовує до душевних розмов і приємного проведення часу. Легкість конструкції альтанки підтримується різьблений четвертої опорою, яка як би застигла в повітрі і з легкістю підтримує дах альтанки.
Альтанка закрита тільки з двох сторін, на одній з яких розташовуються легкі дерев'яні щити, який в літню спеку захистять вас від палючого сонця. У подібній альтанці легко розташовується обідній стіл на шість персон, але при бажанні там може розташуватися і набагато більша компанія. Все залежить тільки від ваших переваг і вимог.
Встановивши таку альтанку у себе на дачній ділянці, ви будете експлуатувати її довгі роки, радіючи постійно наскільки вона елегантна і красива!
Варто відзначити, що ціна альтанки варіюється в залежності необхідності монтажу та доставки. Альтанка монтується на підготовлену бетонну основу.
 
Переглядів: 5733 | Додав: agosha1 | Теги: Альтанки беседки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]